Du er her: Forside -> Webutvikling - > Nye nettsider for Kulde & Elektro


Nye nettsider for Kulde & Elektro

Ny struktur, design og mobilvennlig.

Når vi lager nye nettsider, uansett om det finnes noen fra før eller ikke, begynner vi med struktur før vi begynner med design og programmering. I dette tilfellet var det komplisert, fordi det er så mange innfallsvinkler å velge mellom når man skal presentere hva Kulde & Elektro gjør. Kulde & Elektro har svært mange eksisterende kunder. Og formålet med nettsidene er derfor ikke bare å nå ut til nye, men også kommunisere godt til eksisterende kunder. I så fall vil en innfallsvinkel være å vise hvilke tjenester som Kulde & Elektro tilbyr innenfor de ulike bransjene. 

Eksempelvis tilbyr Kulde & Elektro isvannsmaskiner til industrien. Samtidig tilbyr de oppvarming av tappevann. Men vet kunden dette? Vet kunden også at Kulde & Elektro tilbyr prosjektledelse og rådgivning til bedrifter i industrien?

Kulde & Elektro tilbyr også kjølerom til dagligvarebutikker, blomsterbutikker, apotek og sykehus. Men vet eksisterende og potensielle kunder at Kulde & Elektro også tilbyr kjøling av datarom?

I utgangspunktet forbinder du kanskje ikke kjølerom med containerutleie. Men dersom du trenger et kjølerom bare midlertidig eller har behov for å flytte det rundt, er kanskje et mobilt kjølerom aktuelt for deg?

Med andre ord er struktur svært viktig på nettsider som dette. Man skal dekke informasjonsbehovet til eksisterende kunder og medhørende kundeservice, samtidig som det er viktig at nye, potensielle kunder får en rask og enkel oversikt over hva Kulde & Elektro tilbyr. Om du ser på strukturoversikten, så ser du også at vi derfor valgte å gå for to menyer. En hovedmeny og en sekundærmeny. Produkt- og tjenesteinformasjon er lagt i hovedmenyen, mens bakgrunnsinfo og kontaktinformasjon er lagt i sekundærmenyen. 

Design

Vi i Sorentio har ikke egne designere ansatt. Dette er naturligvis et kostnadsspørsmål, men også en mulighet for våre kunder til å velge den eller de designere som de selv liker best. Denne gangen falt valget på Ingvild Mork, en lokal designer som har lang erfaring i å være nyskapende. Mork er spesielt dyktig på å forstå kundens mål, sette brukervennlighet i fokus og ikke minst tilpasse designet for alle mobile enheter. 

Programmering

Nettsidene til Kulde & Elektro er programmert etter siste standard innen HTML5 og css. Noen javascript er også brukt for å få den rette funksjonaliteten. At vi tar hensyn til det siste innen hva som er akseptert som god HTML5-programmering, er også selve grunnmuren for god søkemotoroptimalisering. 

Tekstinnhold

For å få en god brukeropplevelse og best mulig søkemotoroptimalisering, ble kundetxt Stein Lauritsen gitt i oppgave å skrive innholdet. Stein er en erfaren tekstforfatter som forstår kundens situasjon og målsetning, og som jobber effektivt mot avtalt lanseringsdato.

Vi takker så mye for oppdraget og håper at du nå vet hvem du skal ta kontakt med enten det er kjølerom, fryserom, kjøledisk, varmepumpe eller kjølecontainer.

Gå til kulde-elektro.no