Du er her: Forside -> Webutvikling - > Nettsider for Advocator Advokatfirma AS


Nettsider for Advocator Advokatfirma AS

Publisert den 04.11.2015 av Sorentio AS

Responsiv webløsning for advokatfirma i Ålesund.

Advocator er et advokatfirma i Ålesund som dekker de fleste juridiske områder. Advocator bistår både bedrifter, privatpersoner og kommuner.  

Vi har jobbet med digital markedsføring for Advocator i en lengre periode, og rett før sommeren lanserte vi også nye nettsider for dem.

Om du trenger hjelp til inndrivelse av krav, nabolov, privatsalg av bolig, skipsarbeidsloven, erstatningskrav, arbeidsrett, kontraktsrett, skilsmisse eller andre juridiske saker, kan advokatene i Ålesund hjelpe deg.

Advocator Advokatfirma AS

Design:

Design er gjort av designbyrået I&M i Ålesund.

Programmering:

Programmering er gjort i de nyeste programmeringsspråkene og i henhold til bransjestandarder for HTML5, Css, Javascript og PHP. Det har blitt vektlagt at nettsidene til Advocator skal være så godt programmert som mulig med tanke på søkemotoroptimalisering, sosiale medier og brukervennlighet.

Innhold:

Når vi setter opp nettsider, starter vi alltid med struktur. Riktig sidestruktur er avgjørende både for søkemotoroptimalisering, men også brukervennlighet. Etter at sidestrukturen var på plass, jobbet vi med innhold, parallelt med at I&M jobbet med designet. Til slutt utføres programmeringen. 

Det har naturligvis vært lagt stor vekt på mobilvennlige nettsider. Med alle de enheter som finnes i dag med forskjellige skjermstørrelser og enda flere som tilkommer i tiden fremover, har vi bygget nettsidene til Advocator responsivt. Dette vil si at innholdet "flyter" og tilpasses skjermstørrelsen det vises på automatisk.