Følg oss på Facebook, så lærer du mer!


Du er her: Forside -> Nyheter - > Nytt design og responsive sider for Scanhus


Nytt design og responsive sider for Scanhus

Publisert den 19.10.2014 av Stian Tjervåg Fredriksen

Nye nettsider lansert.

Scanhus er en husleverandør i Molde som leverer elementhus til det norske markedet. Selv om hovedkontoret ligger i Molde, leverer Scanhus til hele landet. Husene er unike og bygges etter ønsker fra kunden og er deretter tegnet av Scanhus. Alt fra små rekkehus og leiligheter, til store eneboliger, kan Scanhus levere. Alle husene er unike og tegnet etter kundens ønsker. For å sikre rask og rimelig levering, bygges husene på egen fabrikk i Estland og fraktes som elementer til Norge. Dette sikrer rask levering som gjør at husene er klare for elektriker etter 2-4 uker. Scanhus er faktisk den største fabrikken som leverer elementhus i Estland.


Brukervennlighet

scanhus.no er bygget etter enkle prinsipper for at besøkende av nettstedet raskt skal finne frem. Scanhus er opptatt av brukervennlighet og at kundene lett skal kunne både forstå og velge det hus som passer dem best. Slik er også nettsidene bygget opp. Her er det ingen avanserte menyer eller kompliserte forklaringer. Kunden kan selv velge hvordan huset skal se ut. Alt er mulig. Derfor er også fokus på nettsidene å vise hva som har blitt levert tidligere, samt fokus på hvordan et elementhus bygges av Scanhus.

De nye Scanhus-sidene er designet av Ingvild Mork.

Mobilvennlige nettsider

Nettsiden til Scanhus, er tilpasset fremtidens teknologi. Mange av de besøkende per i dag, kommer via utallige mobil- og nettbrettenheter. Hva slags enheter og skjermtyper som blir brukt fremover, er det ingen som vet. Mobiltelefonene får stadig større skjermer, samtidig som det også er blant annet klokker på vei som vil få mulighet til å vise nettsider. Vi har derfor bygget scanhus.no responsivt, slik at det passer alle type skjermer, både eksisterende og fremtidige.

Publiseringsløsning

Nettsidene til Scanhus er satt opp på Publish+, en publiseringsløsning levert av Sorentio. Her kan Scanhus enkelt gå inn selv og redigere innhold, laste opp bilder og endre menyer. Publiseringsløsningen vår er bygget på en slik måte at man lett kjenner igjen elementer fra hvilket som helst tekstprogram, og gjør det derfor enkelt å kunne endre innhold raskt.

Søkemotoroptimalisering

Husleverandørmarkedet er stort og det tilkommer stadig flere leverandører. Det er derfor viktig å bygge nettsider som søkemotorene preferer. Scanhus.no er bygget etter siste nytt innen programmering (HTML5) og benytter javascript, jquery og css for designelementer.


Vi takker så mye for oppdraget i å bygge nettsidene til Scanhus AS!