Du er her: Forside -> Markedsføring - > 8 gode grunner til å velge Sorentio


8 gode grunner til å velge Sorentio

I 2023 satte vi rekord i nyansettelser og vokste til hele 8 ansatte. Her er en oversikt over hvem vi er og noe av det vi kan.

Johannes Aarø Halvorsen

Johannes er siste tilskudd i Sorentio og til nå den yngste. Johannes er utdannet frontendutvikler ved Noroff School of Technology and Digital Media.

I den korte tiden han har vært i Sorentio har Johannes allerede rukket å lage både nettsider og programmert nyttige løsninger for kundene våre. Johannes behersker en rekke kodespråk, blant annet Javascript, PHP, HTML, CSS, React.js, Next.js, Typescript.

Daniel Johan Børsting

Daniel startet hos oss rett etter sommerferien 2023 som innholdsprodusent. Han er Sorentio sin desidert høyeste, med sine 204 centimeter på sokkelesten.

Daniel har flere år bak seg som innholdsprodusent og kommunikasjonsrådgiver og er utdannet innen medier og kommunikasjon fra OsloMet - Storbyuniversitet. Så langt i Sorentio har han skapt godt innhold for flere av kundene våre, både til sosiale medier, nyhetsbrev, annonser og nettsider.

Stine Madelen Nødset

Stine startet som digital markedsfører i Sorentio før sommeren 2023. I tillegg til utdannelse innen digital markedsføring, har hun også en bachelor i anvendt psykologi.

I Sorentio har Stine allerede gjort seg godt kjent med en stor del av kundeporteføljen og drifter både sosiale medier-kanaler, er dypt inn i Google-systemene med søkemotormarkedsføring og annonsering på digitale plattformer.

Espen Gjelsten

Espen startet i Sorentio i oktober 2022 og tok med seg over 13 år med bagasje som profesjonell filmfotograf, regissør og klipper fra blant annet NRK og Fuglefjellet.

Espen har gitt mange av kundene våre visuell magi med både brandfilmer, SoMe-klipp og portrettfilmer. Stikkordet for alt Espen tar i er kvalitet og detaljfokus i alle ledd.

Silje Marita Lillebø

Silje er vårt kreative alibi og lager gull ut av det alle meste ho tar borti med designprogrammene sine. Silje har utdanninga si innen Media, IKT og Design fra Høgskulen i Volda og grafisk designstudier fra Wales.

Silje begynte i Sorentio høsten 2021 som designer og innholdsprodusent og har hjulpet kundene våre med både visuell profil, design av nettsider og logo, brosjyrer og annonsemateriell.

Herman Ekeberg

Herman er et kjent fjes blant mange med sine mange år som fotballspiller i Aalesunds fotballklubb (AaFK), som kommentator for norsk fotball og med sitt fremstøt som vokalist og låtskriver i det folkekjære Amund og Herman Band.

Herman startet i Sorentio i januar 2019 som tekstforfatter. Før det jobbet han som medieansvarlig og med markedsføring i AaFK, en stund også parallelt som fotballspiller på A-laget.

Med sin stødige penn har han levert treffsikre tekster til kundene våre i tillegg til presis søkeordsannonsering- og optimalisering i Google.

Linn Christin Osnes Skiri

Linn startet i Sorentio i august 2018. Før det jobbet hun i mange år med markedsføring og kommunikasjon innen både maritim næring, anleggsbransjen og i TV. Linn er utdannet innen journalistikk fra University of Queensland i Australia.

I Sorentio er Linn vår strategiske rådgiver og holder en stødig hånd på både budsjett, strategi og markedsplaner for kundene våre.

Linn er partner og en av to som holder hånda på roret i Sorentio. 


Stian Tjervåg Fredriksen

Stian. Sjefen og gründeren, mesterhjernen bak det hele og den andre med hånda på rattet i Sorentio.

Stian startet Sorentio AS 15. august 2011. Siden den spede begynnelse har han gjort mang en bedrift og virksomhet i hele landet synlige på nett med digital markedsføring.

Stian er en digital multikunstner. Han koder nettsider, skriver, er en ekspert på annonsering i Google og sosiale medier. Stian fikser det meste som har et snev av teknologi i seg.

Vi i Sorentio kan hjelpe deg og din bedrift med hele eller deler av markedsføringen. Ta kontakt med oss i dag eller sjekk ut resten av nettsidene våre for å se hva du kan få av oss.