Du er her: Forside -> Google Ads - > Trenger du hjelp med Google Consent mode v2? Les denne!


Trenger du hjelp med Google Consent mode v2? Les denne!

Vi hjelper deg med oppsett av cookie-banner som er gyldig for Google Consent mode v2.

Nå må alle nettsider som bruker informasjonskapsler implementere Google Consent mode v2 for å være lovlige!

I henhold til EUs retningslinjer for innsamling av informasjonskapsler og personopplysninger må alle nettsider gjøre det slik at besøkende aktivt må ta et valg om de vil legge igjen informasjonskapsler eller ikke. Den besøkende kan heller ikke få tilgang til nettstedet før valget er bekreftet.

Løsningen er...

Om du fra og med 6. mars 2024 ikke har implementert Google Consent mode v2, vil i verste fall Google stenge ned annonsekontoen din.

For å sikre at markedsaktivitetene dine på Google Ads ikke stopper opp 6. mars, klikk på lenken under, så hjelper vi deg.

Vi har laget en løsning som er klar til bruk slik at du oppnår kriteriene for Google Consent mode v2.

Klikk her for å bestille løsningen.

Hvordan vil det fungere?

Med Google Consent Mode v2 implementert vil det i praksis dukke opp en boks som blokkerer ut nettsiden. Besøkeren må ta et aktivt valg om de vil lagre dataen sin eller ikke. Når de har tatt dette valget kan de navigere nettsiden din fritt.

Informasjonskapslene som besøkeren har godtatt, vil bli husket fra gang til gang, slik at vedkommende ikke må godta igjen.

Dersom brukeren godtar valgene vil du fra det tidspunktet ha rett til å samle inn data og implementere disse i tjenestene du bruker som Google Ads, Meta, Bing og pixler tilhørende disse.

Om brukeren ikke godtar vil du ikke kunne samle data fra disse, annet enn det som er satt til strengt nødvendig for at nettsiden skal fungere. Slik som sted, tid, språk og ev. handlekurv. Da har du likevel anledning til å be om dette valget hver gang besøkeren går inn på nettsiden din, siden de ikke har godtatt.

Klikk her for å bestille løsningen.